Friele Verwarming
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff

Friele Verwarming: uw cv-installateur in Maarssen

Bij Friele Verwarming in Maarssen bent u aan het goede adres voor de installatie van een nieuwe cv-ketel, de aanleg van centrale verwarming en vloerverwarming, het onderhoud aan uw cv-ketel en de aanleg van mechanische ventilatie. Wij zijn werkzaam in de regio Maarssen, Amsterdam, Utrecht, Vianen, Amersfoort en De Meern.

 

Alle medewerkers van Friele Verwarming zijn toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. Wij werken samen met Gasservice de Vries uit Mijdrecht.

 

Deskundige installatie cv

Op zoek naar een nieuwe cv-installatie? Wij van Friele Verwarming voorzien u hierin graag van advies. De keuze van het materiaal is erg belangrijk, maar ook kijken wij naar uw wensen op het gebied van temperatuur per vertrek, comfort en de gewenste hoeveelheid warm water. Ook uw budget speelt een rol. Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor u.

 

Online cv-ketels vergelijken

Om het u makkelijk te maken kunt u met onze online tool cv-ketels met elkaar vergelijken. In een paar stappen komt u erachter welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw situatie.

 

Friele Verwarming is uw installateur voor:

- cv-ketel installatie

- het onderhoud van uw cv-ketel

- het repareren van cv-ketels van alle merken en types

- de aanleg van centrale verwarming

- de aanleg van vloerverwarming

- waterbehandeling van uw cv-installatie, zoals het reinigen van vloerverwarming

- het installeren van mechanische ventilatie

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze installateur is werkzaam in Maarssen, Amsterdam, Utrecht, Vianen, Amersfoort, De Meern en omgeving.

 

Meer
Neem contact met ons op

Uitgelicht...